Maybelline

(ursäkta dålig bild, men det är min weebkamera.)

Nagellacket heter Maybelline- ForeverStrong + iron. Det är verkligen jätte bra. Det stärker naglarna och gör att dom inte går av lika lätt. Fungerar super bra på mina naglar.

85;- på kicks.



Städade mitt rum, igår ? Och nu är det lite halvstökigt igen. Måste städa lite nu och läsa bloggar.


Stort tack till er som kommenterar det gör att man vill fortsätta skriva mera och mer. Kom just på att jag skulle komma med foundation tips. Kommer ikväll kanske..

Kortfattning av söndag.

Hejhej :)
Idag åkte jag till vby med Malin. Det blev toffsar och ett par vita benvärmare från H&M.
Efter kom Amanda, Agnes och Malin hem till mig. Vi sjöng singstar, spelade guitar hero och spelade eyetoy. Vi hade det jätte kul idag igen :). Agnes hade tydligen inte sovit något inatt så hon var helt flammsig men det var kul det med.
Ska snart äta. Sen ska ni få ett tips på ett nagellack.
Så vi hörs lite senare :)

Ändrade planer

Jag och Malin missförstod varandra typ. Så jag åker inte till norrtälje idag, då hade hon frågat agnes och amanda så nu ska vi alla va tydligen. Jaja det blir nog bra.


Söndag

Godmorgon bloggen.
Har precis ätit frukost. Idag var jag uppe 8.50 :O . Dagens planer är att åka till norrtälje och hälsa på morfar, vet inte om mormor är på Åland eller hemma , vi får se.

Kommer med ett nagellacks tips lite senare och eventuellt en outfit :)


En liten födelsedagspresent

    


Ni kanske tycker jag skulle öppnat det på måndag, då jag fyller år. Men jag fick faktiskt öppna idag. FIck fina halsbandet av morbror och hans fru :) Som fortfarande är kvar. Dom tittar på Egypten typ. Mamma, pappa och dom ska dit i Januari.

Lung Lördag

Idag har jag verkligen inte gjort någonting. Skulle åkt till vällingby eller kista men det blev aldrig av pga vissa saker.
Igen outfit blir det heller för jag har bara ett par jeans och en tröja. Har faktiskt städat rummet lite också :) .
Sandra och Mathias var här och fikade nyss, trevligt.

Nu ska mamma och pappa åka och handla presenter till mig säger dom :) hihi. Jag fick tydligen inte följa med. Bara dom inte glömmer min önskelista :O haha.
Själv får man väl plugga lite då. Alltså jag har en samhällskunskaps läxa jag tänkte göra och kanske matteläxan också.
nej nu ska jaginte babbla mera.

Ha en fortsatt trevlig eftermiddag så hörs vi lite senare.

Chips

Just nu skulle det verkligen vara så himla gott med chips. Jag vet att det är onyttigt men nu är det ju med solrosolja och det är tydligen lite bättre :P Men same shit ibland får man unna sig och idag tycker jag att jag får det. Om jag orkar gå till affären förstås.

 

Mums :) haha. 

Bara ca 1dag kvar :O

Haha gjorde någon slags nedräkning tills jag fyller år :) Klicka här


Lördag morgon

Godmorgon bloggen. Vaknade upp med sol utanför mitt fönster :) . Har precis ätit frukost. Det blev en tidig fredagkväll igår. Somnade redan vid 00.00. Man är faktiskt ganska trött efter en hel vecka med skola och läxor. Känns rätt skönt att vara vaken redan vid 09.36 (om man ska vara exakt) för då har jag inte sovit bort halva dagen.

Idag skulle vi åkt till norrtälje och hälsat på morfar men min morbror från norrtälje ska in till stockholm idag med sin familj så då kommer dom hit och säger hej en sväng. Så mamma och pappa ville inte åka till norrtälje.
Jag som skulle träffat Linnea imorgon kan ju inte då eftersom vi ska till norrtälje imorgon. Kanske kan träffa henne idag istället ?

Om mitt bloggande ska bli bättre krävs det nästan att ni kommenterar så jag får tillbaka blogglusten.


 Brända popcornen. Jag och Malin hade kul i omklädningsrummet på gympan :)


Men vi hörs senare. Lämna en kommentar är du söt.

Fredag kväll

Jag ska verkligen försöka bli bättre på mitt bloggande.

Just nu sitter jag och chattar lite på msn, laddar ner lite musik och blogg. Det blir en lugn fredag kväll eftersom det var en ganska rolig eftermiddag med massa sång och dans så tar jag det lite lugnt nu haha.
Ingen rolig film har jag heller att se på men vi får se. Är röd drake på trean. Jag vet inte om den är bra.

Har inte så mycket mer att säga. Orkar nog inte med foundation tips ikväll heller förlåt. Men kanske imorgon kväll. Ska iallafall lägga upp en dagens outfit imorgon.

Jag fyller år om två dagar :)

Haha, aja. Nu ska jag väl läsa lite bloggar.

Lämna en kommentar är du söt.




Oj, jag glömde. Jag har gjort en ny header men det blir bara ett kryss när man laddar upp den :S ?.

Skola och tvspel

Hejhej.
Förlåt, det har varit verkligen jätte lite blogganden men det är ju pga av skolan kan man säga. Aja.
Idag var jag i skolan i allafall inget speciellt hände väl inte. Det var en ganska lung dag ändå.
Efter skolan följde Agnes, Malin och Amanda med hem till mig, det var skoj :). Vi spelade guitar hero, singstar och ja det var väl det ?. Jätte kul. Jag och Malin brände popcorn men sen blev dom goda.

Jag ska äta nu så det blev ett väldigt kort inlägg några bilder kommer, som är tagen med mobilkamera senare kanske.
Nej nu ska jag äta tacos..

kram

Jag önskar mig.....

Denna från h&m. Hittade inte den på internet så tog kort från tidningen.



 



Ursäkta verkligen sämst bildkvalite. Men jag verkligen ÄLSKAR den. Har önskat mig den och hoppas hoppas jag får den.Tycker verkligen om höstmodet med cardigan och leggings. Super snyggt. Bara tre dagar kvar tills man blir ett år äldre.


Lämna en kommentar är du söt.

men blää

Asså allt är bara så jävla BLÄ ! orkar ingenting. Kan inte nämna orsaken i bloggen, ni kanske får det imorgon om allt går som det ska annars blir jag mer än arg. Nej orkar inte blogga måste göra något annat som att proppa i mig godis! för jag är så SUUUUUUUUUUR ! ,
ursäkta.


Torsdag

Godmorgon. Är redan uppe fast jag har sovmorgon men det är för att jag ska fixa i ordning mig snart så jag inte märker att sminket blir fel i sista sekund och att tröjan har värsta fläcken. Aja.

Idag är det skola som gäller igen. Om vi inte har elevens val slutar jag vid 14.00 tiden annars 16.00. Hoppas verkligen på att det inte är någon elevens val. NO har jag också läst lite. Vi har ju läxförhör idag om ögat.
Nej nu ska jag försöka göra lite frukost och sedan fixa mig lite. Om jag hinner får ni en dagens outfit också.

Lämna en kommentar är du söt. Kanske förslag på vad jag ska skriva om ?

Alla läxor klara.....Nästan

Jag brukar alltid göra dom i sista sekund vid 21.00. Igår gjorde jag matten som är tills imorgon. Idag gjorde jag svenska som är tills på fredag. Nu ska jag bara plugga lite på ögat som jag har tills imorgon :).

Mer blogg imorgon då foundation tips kommer.

Lämna en kommentar är du söt.


Ointressant

Sitter och äter två mackor och dricker ett glas mjölk kan jag börja med att säga. Försökte ladda upp en ny header men det blev typ error :S ?. Vet inte vad det är för fel, är så när jag försökte med Amandas också. Så det blir ingen header idag.
Ska snart ringa farfar och interjuva han. Vår svenska läxa tills fredag är att interjuva någon äldre person. Aja. ska äta upp nu.

Kort och äcklig skoldag

Hejhej. Idag slutade jag redan 14.20 det är vår  tidigaste dag tror jag. På första lektionen var jag när att gå hem jag är typ fortfarande förkyld men alla är det i klassen typ. Men på NO efter lunch fick vi disikera kalv ögon. Asså shit vad stora dom var. Vi skulle skära och ta ut massa saker. Jag och Malin var jätte kaxiga men sen när vi fick ögat var det super äckligt !
Om du är känslig tryck inte på bilderna så dom förstoras då !

   

Nu ska jag läsa lite bloggar vi hörs senare.

Heliotrop Phyto System

Jag verkligen älskar hela serien men men använder mig mest av dag/natt krämen. Alla vi människor (speciellt tjejer som sminkar sig). "Måste" använda en cream för att smink tar mycket stryck på vår hud och då är det bra att ge den lite creame så den blir "glad" igen haha. 

 Sådär ser nattkrämen ut. Den är helt underbar. När man tar den på huden känns det som om den går in direkt och huden blir alldelse mjuk och fin. Deras dagcreame är väl ungefär samma kan man säga. Kostar dessvärre runt 300:-

 Den är helt underbar !. Man sprayar kanske två sprut i ansiktet sen "masserar" man in den lite försiktig. Perfekt återfuktare och man känner sig jätte fräsch. Har använt den varje dag i sommar när man varit i solen och huden har blivit torr och kanske flagnat lite.  Vet inte priset på denna tyvär.


Helitrop Phyto System har många olika krämer men det är dom jag använder. Kanske inte så billiga men min mamma tycker inte om Nivea och dom för det innehåller massa konstiga saker.

Tips på lite dyra creamer blev det.  Kom med förslag om nya tips ni vill ha. Tänkte ta en foundation eller något lite senare :)
Klar med läxorna nästan också, känns skönt. Dags för lite guitar hero för det är jag värd (hihi).

Lämna en kommentar är du söt.


Jobbig skoldag

hejhej. Kan börja säga att denna morgon inte blev lika stressig. Idag hade vi verkligen jobbigaste ämnena. Matte, svenksa, so, engelska och språk(jag har spanska).  Vi fick träffa våran nya engelska lärare hon värkar väl ganska bra. Bara det att hon bara pratade engelska och jag fattade bara hälften :S Så ska börja i den där specialgruppen i allafall. Dåliga med den nya läraren var att vi fick en läxa tills imorgon :O och idag var det vår första engelska lektion.

Skulle åkt till vällingby med Malin och Agnes men jag har 76:- och jag vill inte fråga mamma om mer pengar för jag fyller ju år om 5dagar :)

Såg på bloggkoll.se att jag hade 13 inlägg att läsa :) bäst jag gör det nu och sen så ska jag faktiskt göra matte läxan och kanske engelskan också haha.
Hörs senare. Förhoppningsvis kommer inlägget om creamer idag också :)

Lämna en kommentar är du söt.

Extremt dålig uppdatering

Ursäkta för den extremt dåliga uppdateringen. Jag tittade på film fram till middagen och efter åkte vi till Mathias,Sandra och Smirnoff så det har egentligen inte funnits tid till bloggande och jag som skulle skriva om creamer. Vi får se hur dagen ser ut imorgon efter skolan. Har en matte och no läxa som väntar också.
Har lekt med Smirnoff en timme säkert och jag verkligen älskar han !

Snart ska jag sova mår fortfarande inte helt 100 men med lite sömn ska det väl bli bra. Imorgon börjar jag 8.10 :O och morgontrött som man är så får man tänka på sängdags snart. Juste imorse så var allt kaos. Gick upp tidigt för att inte stressa såklart krånglar både hår och smink. Såg för jävlig ut så fick börja om och nej usch ! Hoppas på en bättre morgon imorgon och mindre stress.
Min blogg är så tråkig när det inte är några bilder men jag har bara en mobil som det inte blir så bra bilder med så vi får vänta och se vad som händer den 1september :)

Godnatt allihopa, imorgon ska jag försöka skriva många flera inlägg.
Lämna en kommentar är du söt.

Lång skoldag

Ursäkta dålig uppdatering men jag har varit i skolan och i morse hade dom något fel så man kunde inte logga in.
Jag mår fortfarande inte bra och orkar inte berätta om min tråkiga skoldag.

TIps på lite creamer får ni lite senare ska äta lite och sen bara vila.
Hoppas ni har haft det bra :)

Början på förkylning ?

Dagen har varit rent ut sagt jävligt tråkig. Försökte hitta någon att åka nånstans med men ingen kunde och jag orkade egentligen inte heller. Har häckat framför datorn och tv. Eller nu ljög jag. Jag har målat några fönster och hjälpt pappa lite.
Just nu känner jag mig hängig. Lite frussen och ont i halsen. Försökte somna i soffan ett tag men halsen känns konstig och känner mig tvingad att hosta fast jag inte behöver eller hur jag ska förklara.
Kom på det att jag nästan alltid är förkyld på min födelsedag. Har kanske haft två friska år bara. Men jag fyller ju inte år förns om 7dagar ska förkylningen redan komma :O ? Vi får se. Ska sluta känna efter hur jag mår hela tiden.
Imorgon är det ju måndag igen och det innebär skola. Börjar 9.20 så det är ju skönt :) .
Hur har ni haft det idag då ? Hoppas ni har haft det bättre än jag i allafall.

Nej, snart är det mat sen ska jag slappa som jag redan gjort hela dagen :). Om jag orkar senare så får ni ett tips på en jätte bra natt och dag cream.

Kläder

Hittade lite fina kläder jag inte skulle tacka nej till :)




1. Brun tröja från H&M.
2. Lång grå tröja från H&M.
3. Brunt skärp från GinaTricot
4.Hood från topshop.
5.T-shirt från topshop.
6.Jeans från forever21
7.Top från forever21.

Tråkgdag

Hejhej. Har duschat och fixat mitt rum lite utan resultat. Dagen lär bli seg. Städa rummet och fixa lite. Datorn får vila snart tror jag för jag har fyrkantiga ögon. Ingen dagens outfit idag för jag har "städ"kläder.

Jag ser precis hur många som besöker varje dag. Så varför inte bara lämna en kommentar och säg vad du tycker jag ska skriva om, är det något du vill veta ?

Nej, här tänker inte jag sitta och sura ner mig :) Dags att göra något nu.

Gratiskläder

Hittade en ny sida där man samlar poäng till presentkort på olika klädaffärer.
Klicka här och få 50poäng direkt när du blir medlem.

Vem bär den bäst ?



Själv vet jag faktiskt inte . Men jag tror jag tycker Paris Hilton.

Lämna en kommentar är du söt och säg vad du tycker :) .

Hemma (lördag)

Hejhej :)
Kom hem för kanske 50minuter sen och klockan är ju redan 16.30 :O har knappt hunnit blinka idag. Min fredakväll var super bra :) Fick en liten katt sovandes bredvid mig så mysigt.
Vad vill ni att jag ska skriva om ? Det är så jäkla tråkigt att skriva när man inte får någon kommentar därför får ni jätte tråkiga inlägg?.

Jag är grymt hungrig så nu ska jag kika in i kylskåpet. Vi hörs senare.

Inget bloggande

Hejhej. Skolan var bra. På HK fick vi baka bröd och mitt blev gott :).

Snart kommer Sandra och hämtar mig sen ska jag bo hos dom inatt för mamma och pappa ska åka birka paradise. Ska bli jätte kul att vara med Mathias Sandra och Smirnoff :)

Bloggen blir bara tom tills imorgon kväll :)


Ha en trevlig fredagkväll för det tänker jag ha.
 Världens sötaste kissekatt :) <3

Skola och Klippning

Hej alla glada :) (och ledsna). haha^^..

Idag har jag varit i skolan och den var helt okej. Vi började läsa om ögat på NO sen på matten räknade vi lite och spelade 4 i rad typ fast med multiplikation eller orkar inte förklara haha. Sen var det dags för lunch potatismos med köttbullar eller renskav nått sånt ? .
Efter lunchen var det slöjd. Dom hade inte bestämt grupperna än så vi fick skriva på en lapp vad man ville ha och så fick vi "rast" i 30 minuter ungefär. Jag fick träslöjd. Sen var det mentorstid då dom bara babblade lite.
Efter åkte jag och Malin och klippte oss i vällingby. Blev inte så nöjd hon klippte snelugg för rakt var tydligen fult enligt henne. Men hon gjorde "grunden" eller vad man ska säga. Så nu har jag klippt den rak :) Mamma kanske får fixa lite också.
 Spelet vi körde på mattelektionen. Bild på min frisyr får ni imorgon eller senare :) .


Lämna en kommentar är du söt.

Lugg imorgon

Imorgon ska mamma boka tid hos en frisör så jag får klippa lugg :) Malin ska med och hålla handen :D haha.
Inget mer att berätta vi hörs imorgn bitti.


kram

Jag är galen

Har velat klippa lugg jätte länge och min mamma tyckte det även innan sommaren då jag klippte mig hos frisör men jag var tvekam. Nu har jag fått fnatt sitter med klämmor i håret och tittar hur det skulle se ut. Väntar på att mamma ska komma hem. Klipper hon mig inte gör jag det själv ! Nu ska det bli lugg :)
men vi får se...

Peelingkräm

Peelinkrämer gör att man känner sig mycket fräschare och krämen som har som små små sandkorn i sig tar bort döda hudceller. 1-2 gånger i veckan samtidigt som man dushcar  och ger en fräsch och babylen hud.
Dove Beauty Care Shower go fresh.
Den är helt underbar. Man får jätte len hy och den känns så himla uppfriskan. Doft av grapefrukt och citrongräs. Älskar den. Vet inte exakt pris men kanske runt 30:- .






 Kroppspeeling med havtorn som är perfekt för benen. Ganska grova sandkorn och kostar runt 250:-


Nivea young peeling cream. För ungdomshy. Vet inte om den luktar något speciellt men den har samma funktion som dom andra och kostar runt 50:-



 Aco Scrubcream. Apoteket har ju oftast doftfria och bra produkter för känslig hy. Fungerar också som dom andra peelingkrämerna.



Så ut och köp peelingkrämer nu gott folk :) Men lämna en kommentar är du söt först !


Lung skoldag

Hejhej.
Dagen började med någon slags lek. Man skulle hämta saker. Det var fem olika lag.
Sen var det pappersflygning typ och senare lunch.  På eftermiddagen skrev vi lite bara om oss själv för ena mentorn som vi inte träffat förut skulle lära känna oss lite bättre.

Efter skolan gick jag hem till Malins farmor och farfar som inte var hemma, malin hade en nyckel men den passade inte så Malins mamma kom och låste upp så vi lekte typ med deras taxvalp som är jätte söt. När hennes farfar kom åkte vi hem igen.
Har ätit en macka och druckit mjölk om ni undrade :).
Jätte kortfattat blev det men jag har ingen blogglust.
Ni har blivit så dåliga på att kommentera. Jag ser ju att många besöker varje dag, så varför inte lämna en kommentar ?

Vi hörs kanske senare då mitt skönhetstips kommer.

Godmorgon

Tredje skoldagen och idag kanske det börjar kännas som att sommarlovet är slut. Har precis dushcat ska väl kanske äta frukost snart. FIxa mig lite. Senare kommer en dagens outfit. Om jag hinner med den innan eller efter skolan får vi se.
Hoppas ni får en bra dag och lämna en kommentar är du söt.


Hjälp-jag kan inte sluta fisa

Patetiskt program på 4an ! Kolla nu.


Vi hörs imorgon bitt. :)

Chokladblomma

Jag har inget intressant att berätta så ni får en bild.


Vet ni hur underbart den här blomman luktar ! Man vill bara äta upp den :).

Mer text och något smink/skönhettips kommer kanske ikväll om ni har tur :) .

Lämna en kommentar är du söt. Gärna förslag på vad jag kan skriva om.


Outfit för 20minuters skola

 


Vit kofta - H&M
Rosa t-shirt - Paul Frank
Svarta mjukisbyxor - Nike

Snart ska jag gå. Är hemma vid 14.10 :)

kram

Söt video




Dagens outfit kommer om en stund.

Lämna en kommentar är du söt.

Tisdag

Godmorgon.
Det är något fel på min dator. Jag ser inte gråa fläcken på header, det är inte meningen att den ska vara där !

Vaknade för ett tag sen och ska snart kanske äta frukost. Börjar 13.40 och slutar 14.00. Vi ska bara prata med våra mentorer. Man är två och två och jag är med Sophia :) .
Aja, vi hörs senare med en dagens outfit och lite intressantare text.

Förslag ?

Har ni några förslag på vad ni vill jag ska skriva om ?
Är det något ni undrar ?
Vill ni ha tips på något ?

Kom med vad som helst :D

Lämna en kommentar är du söt.

Mysig eftermiddag

Haha, hoppas jag på iallafall :).
Ska byta om till mjukisbyxor och någon skön tröja. Sedan blir det , ja ni kan gissa ? guitar hero och pyssel. Bilder kommer självklart om jag tar några :)
vi hörs ikväll.


Lämna en kommentar är du söt.

Första dagen i skolan

Hejhej. Nu är jag hemma från skolan. Både bra och dåliga nyheter.
Min SO lärare har slutat som även var enligt mig skolans bästa lärare. Hon skulle typ utbilda sig till författare tror jag.
Min svenska/engelska lärare fick bröstcancer strax efter vi fått sommarlov. Så nu har vi två nya mentorer. Nya lärare och alls känns bara jätte rörigt. Men det blir nog bra. Min ena mentor ska hjälpa mig att få hjälp i engelska :) .
Vi fick en piggelin och malin åt tre haha.
Vi fick scheman idag och dom ser nog helt okej ut. Första gången vi får scheman första dagen ananrs brukar det ta en vecka för dom är inte klara. Massa flamms och skratt blev det också, men vår nya rektor är tydligen noga med att man inte får skratta bort lektioner så vi får se hur det går.

Skulle åkt med Maria och Malin till vällingby men jag hade ingen bussremsa och hatar att låna och vara skyldig.

Dags för lunch och imorgon börjar jag inte förns 13.40 :O Man är två och två som ska prata mer våran mentorer.

Vi hör senare :)..
Förslag på vad ni vill jag ska skriva om ? Lämna en kommentar är du söt.

Outfit måndag den 18onde

  


Vitt linne- fått (men tror det är från bikbok)
Jeans- JC
Vit tröja- H&M
Svarta skor- Din sko


En ganska enkel outfit första skoldagen :) Det är ju inte så speciellt bra väder heller. Dags att fixa håret , sen kanske lite guitar hero som Malin är sugen på att spela haha.

Lämna en kommentar är du söt.

Måndag den 18e augusti

Godmorgon :)
Är det någon vaken ?
Vaknade strax före åtta och låg och drog mig och tittade lite på os. Nu ska jag hoppa in i duschen sedan blir det frukost.
En dagens outfit ska jag väl lyckas lägga upp också utan att stressa.
Inget mer intressant att tillägga.

Dags för dushen, vi hör senare :)
Lämna en kommentar är du söt.


Allvar imorgon

Imorgon börjar man åttan då. Första betygen och allt det där.
Engelskan går rent ut sagt åt helvete för mig. Ska kolla lite var jag kan beställa böcker så ska jag läsa 1timme i veckan hos min bror. Kanske 2 beroende på hur svårt jag kommer ha med engelskan. Jag hatar att prata och suger på grammatik. Som tur ställer min söta bror upp och han är jätte bra på engelska. Nog om engelska jag blir bara upprörd för det går så dåligt.
Malin får sina morgonkramar :) . Man ska brottas bland skåpen, hålla reda på penna och sudd. Alla dessa böcker som ska släpas fram och tillbaka.  Lite bråk med lärarna ? Lite skratt och massa sms.
Blandade känslor faktiskt !
Lite guitar hero och pyssel så avslutar jag sista dagen på sommarlovet. (14dagar kvar tills jag fyller år :O ) jippi, får se fram emot det nu haha .


Glömde en sak. När skolan börjar blir det ju mycket om den så då kommer en ny kategori som heter skolan. Eller det är första inlägg i den nu
.


Lämna en kommentar är du söt.

Hårinpackning

Här kommer tips om hårinpackningar som jag lovade er i tidigare inlägg.
Hårinpackning är bra för torrt och slitet hår. Det är bra att göra hårinpackning 1gång i veckan. Hårinpackning hjälper och reparerar skadat hår och gör det mjukt och glansigt. Givetivst finns det flera olika "sorter" och jag tänkte ge er några tips.
Och nu när det har varit sommar och håret har blekts och slitits lite är det extra bra med en hårinpackning i veckan.

Jag börjar med dom billiga som man kan hitta på tex, matvaruaffärer,hm m.m.

Wella hårkur/inpackning- För torrt och skadat hår. (Använder den själv för tillfället och är faktiskt bättre än jag trodde.)Ska vara i håret ca 3minuter.  Ca 50:-


Garnier fructis- För torrt och skadat hår. Ska också vara i runt 3minuter. Garniers produkter har en "specell" doft som man antigen älskar eller hatar.  ca 35:- (hittade ingen bild, men det är en rund grön burk).

Elvital nutri gloss-  Är för långt hår och vårdar håret och ger det glans. Själv älskar jag elvitals shampoo och använder dom jämnt. ca 65:-.

Elvital anti breakage- För torrt/fett hår. Läste lite rencensioner och den värkar inte vara så populär. När man torkat håret känns det inte som om man använt den. (Vissa kanske tycker jag inte ska skriva den då, men jag gör det ändå).

Elvital color-vive-  För färgat hår. Ger håret fukt och glans.  ca :-.

Våg-  Ger extra glans till torrt och färgat hår. Perfekt för dom som är känsliga i hårbotten. 38,50:- på Apoteket.

Nu dom lite dyrare.

Brazil nut, moisture mask-  Reparerar intensivt skadat hår och bygger upp det. 169:- på bodyshop. Ska verka i 15minuter eller över en natt.

IQ Protein masque (Maria Nila)-  Reparerar intensivt håret och motverkar att det blir trassligt och slitet. 1-3minuter för den som har bråttom annars 15minuter. ca 149:-16s28-proteinFRI-673.


Och slutligen två tips på hårinpackningar du kan göra hemma själv.
* 1 del av ditt favorit-balsam (fuktgivande).
* 1/4 del honung.
* 1/4 del aloe vera gel.

Blanda till så mycket som krävs för en applicering i en bytta, ställ in i micron på låg värme i max 10 sekunder så det blir uppvärmt och rör om. Applicera på fuktigt hår (även torrt går bra) och låt sitta så länge som möjligt, gärna 1-2 timmar. Skölj sedan ur. Bäst resultat blir det med ett balsam utan silikoner och med mycket fuktgivande ämnen.

Oljeinpackning :
* 1/4 dl Kokosfett
* 1/2 dl Olivolja
* Lite jojobaolja
Värm det en aning så det är varmt och applicera i torrt hår, särskilt i topparna. Har du torr och känslig hårbotten kan du applicera det på hårbotten också, särskilt jojobaolja är bra för kinkig hårbotten. Har du däremot fet hårbotten så applicera en decimeter ut från hårbotten och ut i topparna. Låt verka i minst en halvtimme, gärna en timme eller två. Ta sedan schampo i torrt hår och börja med att skölja med kallt vatten för att få ut oljan. Om du har mycket torrt hår kan det hända att håret blir lite oljigt i 1-2 dagar efteråt, så gör det i början av en helg, eller var beredd på att ha håret i en knut i några dagar. När håret väl har sugit åt sig oljan blir det mycket mer elastiskt och skinande. Oljeinpackningar är billiga och kan ge jättebra resultat.


(lite fakta och bilder har jag tagit på internet). Lycka till med era inpackningar. Dom dyraste skriver jag någon annan dag.

Lämna en kommentar är du söt.


Uttråkad

Uttråkad är jag nu. Precis ätit sen lunch och väntar på att Andreas ska komma hem så jag kan hämta guitar hero :)
Inget mer att tillägga faktiskt :/ ?
Hoppas ni har det bra i det tråkiga väder.
Nu ska jag göra en skokartong till. Bild kommer såklart.

Lämna en kommentar är du söt.

Söndag, dagen före skolan börjar :O

Godmorgon har nästan precis ätit frukost nu.
Sista dagen på sommarlovet 2008. Det känns ganska konstigt ? För det känns verkligen inte som om jag börjar skolan imorgon. Jag brukar få ångest och bli "deprimerad" men inte den här gången. Börjar inte förns 12.30 tror jag så det är ju skönt.
Dagens planer;
Dagens planer blir att åka och titta på kusins skola.
Handla några elprylar till hans rum.
Eventuellt göra om i mitt rum.


Juste, fick ett sms från Linnea idag. Hon undrade om vi kunde göra något men jag kan inte idag. typiskt :/

Nej dags att göra lite annat nu.

Lämna en kommentar är du söt.

Lista

Jag var bara tvungen ! :) .

Du har:
[x] En plattång
[x] En locktång
[x] Designparfym
[x] Mascara över 100 kr
[x] Fondation över 200 kr
[x] Ögonfransböjare
[x] Olika borttagningsmedel
[ ] Speciell hårbalsam i en sprayflaska
[x] Läppglans över 100 kr
[x] Hårinpackning
[x] Bodybutter
[x] Bodylotion
[x] Parfym över 300 kr

Totalt: 12

Du .
[ ] Använder locktång/plattång varje dag(inte längre :D)
[/] Använder foundation varje dag
[x] Använder mascara varje dag
[ ] Använder kajal varje dag
[ ] Avänder läppglans varje dag
[ ] Använder bodybutter varje dag
[ ] Använder bodylotion varje dag
[x] Använder ansiktsrengöring varje dag
[ ] Använder hårinpackning varje dag
[x] Använder hårspray varje dag
[ ] Tränar på Gym
[ ] Klipper dig varannan/varje månad

Totalt: 3,5

Du har.
[x] Tonat håret
[] Färgat håret
[ ] Hårförlängning
[ ] Piercat dig
[ ] Tatuerat dig
[x] Tagit hål i öronen

Totalt: 2

Totalt:17,5
0-10 naturliga tjejen !
10-15 konstgjord behandlad blomma
15-20 kanariefågel i nordisk miljö

Haha 17,5 en kanariefågel i nordisk miljö x) .

Skokartonger

Har pysslat lite nu men orkade bara en kartong och den är inte riktigt klar än men ni får bild i allafall.
  (tryck för större bild.)
Är lite trött på skokartonger men dom blir fina när man klär om dom och är bra att förvara saker i :) . Detta är min 12e kartong. Har minst 5kvar till att göra. Men det är bra sysselsättning istället för att sitta vid datorn/tvn och glo.
Nej nu blir det faktiskt lite dator och tv.
Vi hörs imorgon då det kommer lite tips om olika hårinpackningar.
Lämna en kommentar är du söt.

Massa saker idag

Hejhej :)
Idag har jag gjort massa saker, min kusin är här nu så vi har varit på ikea och nu har vi fixat hans rum och det blev bra. Är själv jätte sugen på att flytta ner där men vågar inte sova där tror jag. Kanske om 1år då han flyttat till Åland igen :).
Köpte inget på ikea bara ett papperslim så ikväll blir det pyssla ! Lägger upp bild senare. Ingen dagens outfit idag för jag har så tråkiga kläder. Kjol,strumpbyxor,t-shirt och en kofta ? inget spännande.
Vi ska snart äta middag men jag hinner skriva lite.
Fick insperation från Malins blogg att det är ju höstkollektionen som kommit till butikerna nu och jag fyller ju år den 1september så det är ju super bra att önska sig nu.
Inget mer intressant imorgon ska jag försöka med mera bilder och ännu mer bilder blir det om jag får en digitalkamera.

Dags att läsa lite bloggar och sedan är det mat.
puss

Lämna en kommentar är du söt .

Klar

Nu har Michaela städat klart :) . Tänkte skriva vad jag städade men det är ju så ointressant. Städa lite snabbt till fåglarna, gjorde även en video för jag trodde Sixten skulle bada men han gjorde inte det, eller han var nära. Om ni vill kan jag lägga upp den ?


Nu vet jag inte vad jag ska hitta på dom kommer väl om en halvtimme/timme nånting. Båten kom til grisslehamn ca09.30 då är dom i norrtälje ca10.30 sen ska mormor med och hon påstod att hon hittar hit? Det tror jag, men dom är nog inte så säkra. Släkten från Åland brukar virra runt i stan haha. Men det är inte lätt, förstår det.
Aja, vi får se nån gång kommer dom hit iallafall och tror faktiskt mormor säger rätt väg.

Alla frågar mig om jag ska på the voice. Det ska jag troligtvis inte. För jag kan inte. Men vi får se, det kanske blir ändrade planer. Ska läsa lite bloggar nu.

Är det något ni vill att jag ska skriva/berätta något ? , är det något ni undrar ? Kommentera detta inlägg då är du söt.

Godmorgon lördag

Då var det lördag och endast 2dagar kvar till skolan börjar igen.
Mamma och pappa städar och fixar men jag sitter här :) mitt rum är ju fint. Fast skulle behöva städa åt fåglarna, men det är så tråkigt och jobbigt.
Det här blir nog sista inlägget idag, eller det kommer nog inlägg ikväll också. Men kan ju inte blogga eftersom att lite släkt från åland och min mormor kommer.
Ska väl hjälpa till att städa lite nu, en dagens otufit kommer nog också !

puss

Ändrade planer

Vi struntade i att måla. Mamma tyckte pappa hade jobbat tillräckligt idag så han sitter och ser på Jönssonligan.
Så jag tänkte pyssla lite istället för att sätta mig framför datorn. Men då hittar jag inget papperslim bara gamla torkade så då hamnade jag här istället.
Tittar lite halvt på Americas funniest homevideos. En katt som satt och kissade på toalett ? och ett barn som skulle låta som en anka i badkaret men la av en brakare istället :) Lite småkul. På kanal 5.

Min mormor kommer imorgon och hon har alltid städat och fint så bäst jag gör likadant. Jag har inte stökigt direkt, men får väl damma idag igen och dammsuga, byta sängkläder för enligt henne ska man byta sängkläder 1gång i vecka vilket jag tycker är lite väl onödigt. Ett lakan tar typ en hel tvättmaskin. Tyck att jag är äcklig, men liksom 1 gång i veckan, lite väl ofta ?
Någonting kan man alltid kasta så man får mindre saker.
Ska se klart på Americas funniest homevideos nu. Eller äsch, det slutar ju om 5minuter.
Aja, men lite städning skadar väl aldrig.


Lämna en kommentar är du söt.

Dålig uppdatering ikväll

Godkväll allihopa.
Det blir tyvär inga mer inlägg för ikväll skulle jag tro. Min kusin från Åland ska ju bo här och kommer imorgon vid 12.00 med sin mamma, storasyster och sen kommer min mormor. Det blir fullt upp.
Ska hjälpa pappa måla klart det sista i rummet som inte hinner bli klart innan han kommer för det finns ingen garderob men det ska vi köpa på söndag.
Kommentera gärna inlägget under.
Haha om ni vill skratta senare, kan jag lägga in en målar outfit x) ?


Dags att måla.
Ha en bra fredag.
puss


Hur ser det ut på eran dator ?

När jag är inne på datorn ser min header ut såhär ;
 . Men på ipoden så var det stora gråa fläckar på vissa ställen.

Hur ser det ut på eran och vilket internet använder ni ?
(Alltså menar då firefox,explorer m.m)



Skorna


Här kommer skorna jag köpte igår på rean :)

 

Inte så snyggt att ha mjukisbyxor kanske, men orkade tyvär inte byta för att ta några kort på dom.
Om jag får en kamera när jag fyller år blir det massa bilder i bloggen, så vi hoppas på det. Ganska tråkigt med bara text.

Ikväll kommer eventuellt lite "skönhets" tips :) håll utkik. Följ bloggen med bloggkoll (ikonen till vänster, gratis att bli medlem och där kan du samla alla dina bloggar som "säger till" när det kommit ett nytt inlägg. )


Lämna en kommentar är du söt.

Kategorier

Har fixat två till kategorier och sorterat lite mera. Ska verkligen bli bättre på det här nu med att lägga in inlägg i kategorier.
Så bläddra gärna där och läs lite :)


Lämna en kommentar är du söt.

Önskelista

Fyller år 1 september så jag har börjat lite smått med min önskelista. När det väl är några dagar kvar brukar jag inte ha kommit på något så jag börjar redan nu.
En digitalkamera är jag nästan säker på att jag vill ha.
Som min första kamera önskar jag mig en lite billigare och simpel kamera. Är lite inne på Nikon coolpix L16.
   (bilder tagna från google)

Den kostar runt 1000 lappen och jag vill helst ta ha den svarta. Fast det spelar ju egentligen inte så stor roll.

Ja det var väl så långt jag kom på min önskelista. Mer kommer nog senare.

Tråkig dag

Jag skulle träffat Linnea men hon var tvungen att åka nånstans med sin lillasyster. Då skulle jag vart med Malin som frågade tidigare imorse men honska äta 15.00 för hon har match 18.00.

Vad ska Michaela hitta på idag ?
Städa-nej (behövs inte)
Pyssla-om-sig-själv-nej (behövs inte heller)

Ansiktet får vila från smink idag, det var väl något possitivt. Ska inte sitta och klaga här, dags att göra något när jag läst igenom favoritbloggarna.

vad gör ni idag ?

Helt såld

Dom som inte vill läsa om gratisbio skit i det nu !



Men jag är helt såld i gratisbio. Jättebra sida. Just nu om man blir medlem på bettson får man 25kr att spela för utan insättningskrav och 225poäng av gratisbio !
Om du inte är medlem bli det här och få 75poäng av mig (om man blir medlem på gratisbio.se får man bara 50poäng)
Därför bli medlem här  .

Förlåt för reklamen !


Fredag

Godmorgon.
Har varit vaken några minuter nu. Är fortfarande trött men om jag somnar nu sover jag säkert till 12 och då är hela dagen förstörd.
Ska se på TV nu.

Hemma

Nu är jag hemma från en shoppingtur och ung08. Jag och Malin träffade Maria,Sophia,Anna och Maija och några fler. Dagen var helt okej, men man kunde haft lite roligare. Sedan åkte alla vid typ 16.00 tiden så då åkte jag och Malin till donken i slussen när vi ätit åkte vi till hötorget för att leta skor och vi båda hittade ett par svarta. (bild får ni sedan, kan inte ta på mig skorna förtillfället tack vare skavsår). Jag tog stl 36 (intressant) och Malin stl 39. Det konstiga med dom var att dom satt superbra i affären sen när hon kom ut började dom glappa. Men hon ska försöka fixa det på något sett. Vi gjorde en snabb lösning och det fungerade ganska bra. Nog om skor. Vi åkte hem sedan.
När jag kom hem var min bror Mathias här och hämtade saker i rummet i källaren där min kusin från Åland ska bo (han ska plugga i ett år i Sverige). Så han åt middag här och hade köpt en ny dator och ja lite annat om smirnoff världens sötaste katt som kommer bli en jätte katt.
Gu vad jag pladdrar.

Lämna en kommentar är du söt och ingen jäkla gratisgodis,gratismakeup eller gratisbio för jag är redan medlem.

Puss

Stan

Idag åker jag till stan med Malin. Hinner inte med outfit eller något för jag är lite stressad.
Hoppas ni får en bra dag.
kram

Gratisbio

Dels kan man få biobiljetter men även presentkort! Jättebra och kul :). Om du inte är medlem bli medlem här .

Header och lite skäll

På min header ser ni några gråa fläckar ? När jag var inne på ipoden var det gråa fläckar på vissa stället, ser det ut så på eran dator också ?




Och sen. Jag är redan medlem på gratismakeup.se och jag vill inte ha era länkar om att det är jättebra och allt, jag vet redan det, så snälla !

Humöret gick ner

Nu blev jag jävligt sur på min pappa och humöret gick ner, inget mer bloggande ikväll och imorgon kommer min flygrädsla del 2. (förlåt, det är säkert tråkigt att läsa, men det ända sättet för mig att försöka bli av med den ).

Ny design + header och er besökare

Vad tycker ni om min header och design ?
Nu ändrar jag nog ingeting på ett tag, har typ 50st header nu.
Själv är jag lite nöjd :)

Lämna en kommentar är du söt .



Måste bara tillägga en sak. När jag kom hem från Åland hade jag haft 1-3 besökare under hela sommaren. Då det inte kom ett enda inlägg. Nu för varje dag som kommer ökar besöksantalet med nån/några varje dag. Jättekul.
Glöm inte att ni kan följa bloggen på bloggkoll.se som är helt gratis att bli medlem på. Tryck på ikonen i menyn "följ den här bloggen".


puss


Ljussken långt borta

Den 18onde augusti börjar jag skolan igen, efter ett skönt och välbehövligt sommarlov. Då är det allvar igen och inte minst sagt nu när man ska få sina första betyg! . Allt känns otroligt jobbigt med att börja skolan igen. Jag längtar så himla mycket när jag är klar med skola och allting.
Men jag försöker tänka att nu börjar jag 8;an. Höstterminen går snabbt(måste jag inbilla mig, för då gör den det). Då är det jul och ett skönt jullov väntar (jag vet att det är smålov innan, men dom är så korta :) ). Sen kommer vårterminen som jag alltid tycker går så himla snabbt. Efter kommer ett välbehövligt sommarlov till och sedan är det dags för 9:an då man nog måste kämpa med betygen om man inte redan har bra.
Att välja gymnasium för min del tycker jag bara verkar super kul och jag ser verkligen fram emot det. 9:an lär nog också gå i sin takt men jag ska klara det med.
Att börja gymnasium för mig känns lite som en frihet. Jag vet att det kanske låter knasigt men jag ser fram emot det. Efter är det dags för studenten och det är dit jag vill nu !
Vara klar med allting, hela skolan, jag tänker inte plugga vidare med tanke på att jag redan är trött på skolan.
Att flytta till en lägenhet och bo själv (eller med någon vore ett större plus). Inreda själv, fixa och trixa och jag får äntligen skaffa mig två katter. När den tiden är inne är det lycka för mig.
Så just nu går jag i en svart tunnel, men jag ser ljussken långt långt borta. Det där ljusskenet finns 2013 då allt jäkla skolplugg är KLART !


Ursäkta !

Ursäka min otroligt fula design och header, men jag håller på att fixa en ny.


För den som vill veta är mina skavsår variga idag, hur lyckas jag ? usch. Nej nu får mamma och pappa ta och komma hem så man får lite mat :)

Färdigtstädat

Hejhej igen. Nu har jag städat klart och är uttråkad. Funderar på att gå ut och hoppa studsmatta. Men tror inte jag orkar det, är inte så kul när man är själv. Får väl sitta vid datorn resten av dagen ? :)
Jag tror faktiskt inte jag har något mera att säga.

Hemmadag

Vad skönt. Ska bara vara hemma och städa och fixa idag. Jag pallade inte att shoppa en dag till och slösa mer bussremsa. Man hittar ju alltid något när man inte har pengar. Malin ska på bio istället med Maria så det var väl bra.

Ska plockar ur diskmaskinen nu, sedan kanske äta lite lunch. Och städa. Funderar på att göra om i mitt rum. Men vi får se.

Frukost

Godmorgon. Sitter och äter frukost just nu.  Har tittat lite smått på OS också. Inget annat speciellt.
Skulle kanske åka till vällingby med Malin men vet inte. Jag har varit hemmma i 5 dagar idag och varje dag har jag åkt och shoppat är så trött på det!. Och förlorar pengar gör man också. Aja vi får se. Skulle verkligen behöva vara hemma och städa mitt rum och till fåglarna. Menmen, vi får se hur dagen blir.

Ung08

Då var man hemma då med 5blåsor på fötterna, härligt. Mamma får plåstra om mig sen (A).
Det var trevligt och vi träffade några där. Maria fick gå upp på en scen tack vare mig lite (A) jag höll upp hennes arm och så blev hon vald.
Fick en SL stämpel och vi gjorde en artikel till tidningen jag och mara, malin tyckte det var tråkigt.
Vi träffade/såg Alex Moreno och några andra.
 Alex Moreno. Maria på scen. Min SL "tatuering"

Maria igen.  Malin.

Nu kom mamma och pappa tror jag så hon får plåstra om mina fötter x). Vi hörs.


Dagen outfit 12/8-08

Här kommer det jag lovade er fast jag är stressad.



VItt linne- H&M
Kofta- Gina Tricot
Jeans- Gina Tricot
 Skor- Nilson


Nu kom Malin, vi ska gå till Maria sen ska vi hem.

Godmorgon

Malin,Jag och Maria hade bestämt att vi skulle gå upp runt 9.00 för vi ska åka till ung08 i stan vid 11.00 tiden.
Mamma och pappa gick för en stund sen och då vaknade jag. Jag tänker inte somna om för då vaknar jag inte förns 10 kanske.
Det blev inget mera bloggande för jag fastnade vid tv;n hela kvällen igår. Idag blir det också lite inlägg tror jag. Men ni får bilder från idag och från igår när jag kommer hem. Gu vad jag babblar.
Men det blir en dagens outfit idag innan jag åker. Jag ska hinna med det.

Dags att se på OS eller något annat som är på TV just nu.

En dag i stan

Maria vaknade tillslut vid 13.20 ungefär. Vi bestämde oss för att åka in till stan, ja vi var lite överallt i stan. Köpte ingeting förutom en äcklig smoothie. När vi åkte hem stannade vi i brommaplan och tog varsin milkshake och Maria tog en pommes frites också. Som vanligt får jag skrattattacker med henne, men det var roligt bara. Bilder kommer senare.

Ska äta snart och läsa lite bloggar. Hoppas ni har haft det bra. Ingen dagens outfit idag heller :S Ja vet jag är hopplös. Hoppas det blir en imorgon istället då :) .

Oj !

Nu har jag suttit vid datorn väldigt många timmar och Maria bara sover, sover och mera sover. Nu är klockan 13.09. Jag får städa mitt rum en stund då. Kan behövas. Och dammas lite eftersom det inte är städat på en månad när jag var på Åland.
Vi hörs senare.

Maria today

Idag ska jag vara med Maria. Hon har nog inte vaknat än. Svarar varken på sms eller är inne på datorn. Jag låter henne sova, det är trotts allt sommarlov. Vad vi ska göra sedan vet jag inte. Men det lär inte bli något före 14.00 för hon ska vakna och hinna fixa sig och äta.

Ett litet tips för baby len hud är Dove body care shower go fresh.
Det är som små sandkorn i som gör att huden blir jätte len. Det är med doft av citrus och citronmeliss tror jag.


Har inte klätt på mig det jag ska ha än, vill ha lite att göra medans jag väntar på Maria sen.
Dags för lite lunch tror jag. Magen börjar snart skrika mat.

Utanför köksfönstret

 Dessa djur stod nyss utanför köksfönstret och åt upp mammas blommor. (ursäkta kvaliten på bilderna, men det är taget genom ett fönster).



Nu är det dags för duschen. Sen kommer en dagens outfit.

Uppe med tuppen ?

Godmorgon, ja nästan är man uppe så tidigt. Kan inte sova längre. 08.39. Ganska bra tid, man ska ju vänja sig med skoltiderna snart igen.
Ska väl försöka äta frukost snart, eller ja inte än kanske sedan in i duschen. En outfit kommer senare också (Innan jag åker iväg nånstans). Jag måste bli bättre på att lägga in outfit i "tid".

OM ni inte redan är medlemmar på denna sida som är super bra. Att vinna presentkort på 150:- och 250:- är väl inte helt fel ? Dessutom är det jätte lätt. Man går in på vissa sidor och blir medlem eller bara besöker så får man poäng.
Om ni inte är medlemmar klicka här och bli det nu! :)


Slut för ikväll

Började faktiskt skriva en liten sak, men den är inte klar. Blir inga mer inlägg ikväll, ska städa rum och fixa lite annat.
Ha det så bra så hörs vi imorgon bitti.

Bilder

Nu ger inte sladden stötar längre. Vet inte vad det var för fel på den. Här kommer i alla fall bilder då.

 Kusin & Jag  Det blev kö på vägen så jag fotade kossorna som stank.
 Min nya älskling som jag ´bara lånat av min bror.

Ska redigera några i photoshop, så ni får nöja er med dom så länge.


Tyvär inga bilder

Jag har en usb sladd inkopplad i datorn för att ladda in bilder från mobilen. (bildern jag tog idag som jag tänkte visa). Men när jag tar i den sladden får jag världens stöt. Dum som man är provar man två gånger och får stöt båda. Nu får jag inte röra den för pappa och han är ute men ska snart hjälpa mig.
Lite läskigt ju. Visste inte att man kunde få det av en simpel sladd.
Håll utkik ändå och se om det kommer några bilder senare. Nu luktar det brän! :O fast det är nog bara inbildning.

Hemma igen,

Nu är jag hemma igen. Orkar inte ladda upp bilder förtillfället förlåt. Dagens outfit hann jag inte med heller.
Jag har faktiskt inget intressant att berätta.


Något förslag på vad ni vill jag ska skriva om eller berätta ?
Glöm inte att lämna en liten kommentar (A) ?


Bloggkoll



Till vänster på min blogg finns det ett stort plus tecken där det står följ bloggen. Tryck där så kan ni bli medlem på bloggkoll.se som är 100% gratis och då "säger" den till varje gång jag skrivit ett nytt inlägg. Smart va :) ?

Godmorgon

Nu är jag vaken och sitter och läser lite bloggar bara. Idag blir det troligtvis norrtälje och städa huset. Min kusin från Åland kommer och bor hos oss 1år för han ska plugga här. Hans rum (hos oss) ser förtillfälligt ut som en soptipp, men det får mamma och pappa städa.
Lite soligt är det väl ute också om jag inte ser helt galet ? Idag kommer en dagens outfit nog innan jag åker i allafall.
Inget mer att tillägga, vi hörs senare.

Skriv en liten kommentar ? (A)
puss

Michaela -> rocktjej ?

Ja det är faktiskt nära snart tror jag. Man kan väl lyssna på rock utan att klä sig svart och se tråkig ut ? .
Hela sommaren har jag lyssnat på rock. Inte hårdrock utan rock. Det finns faktiskt bra rock om jag får säga det själv.
"lugn" rock.
Min bror eller snarare mina bröder lyssnar på rock, inte hårdrock där dom skriker utan lugn bra rock. Jag är uppväxt med att höra rock och i sommar med och nu älskar jag det nästan kan man säga :). Ska lägga in två videon nu så ni får höra två låtar jag har börjat älska.  Jag älskar refrängen.


 


Glöm inte kommentera så blir jag glad.

Ny header

Vad tycks om min nya header ?

Kommentera lite också ! :)

Lite nytt

Det var ganska trevlig i stan, jag fick ju lite saker :)

Köpte en väska från SOUK.
 Friis&company 499:-

Köpte en kofta från Gina Tricot.
 Gina Tricot 149:-

Nagellack
Ett genomskinligt nackelack, super starkt och bra. 80:- på Åhlens

 Min lunch var supergod :) behöver ingen middag nu, kanske lite bara.


Inget annat speciellt. Blev kanske inte så mycket text men jag har inget att skriva om. Ska faktiskt städa lite i mitt rum om jag orkar det.
Nu regnar det och jag har kommit hem så slapp det precis.

Vad har ni haft för er idag ?


Gratismakeup.se

Man samlar ihop poäng och när man fått en viss poäng får man ett presentkort antingen på 150:- eller 250:- på kicks!
Bli medlem
här :)

Lördag den 9 augusti

Idag blir det stan med mina föräldrar. Men pappa skulle bjuda på lunch och lite shopping så man får väl följa med då :)
Jag struntar i gårdagens outfit ni får en ny ikväll istället.
Har inget mera att tillägga.
Vi hörs i eftermiddag.

Smirnoff

 supersöta kissemissen jag träffade idag :)


Orkar inte ladda upp mer bilder för tillfället.
Hörs imorgon.

Äntligen fick jag träffa min Malin.

Idag var jag i vällingby med Malin :) Det var jätte mysigt och jag har saknat henne super mycket. Köpte faktiskt ingenting, jag är lite halvchockad själv över det x). Huvudsaken var att jag fick träffa Malin som jag inte träffat på 1 och en halv månad ! :O Bilder kommer.

När jag kom hem åkte jag till Mathias och Sandra. Dom har skaffat katt, en super söt. Svart med knallgula ögon som var hur mysig och lekfull som helst. Video och bilder kommer.

Nu är det dags för lite mat. Ska försöka mig på en ny header också.


Gratis smink

Jag blev medlem här nyss. Man samlar poäng och kan få presentkort på kicks för 150':- och 250:- . Bli medlem du med här .


Dags för duschen, sen ska jag till vällingby med Malin,

08-08-08

Idag var det då den berömda dagen. Os och Stockholmarnas egna dag eller vad ska man säga ?.
Vaknade nästan nyss och är ganska pigg. Klockan är ju 10.00 på Åland så det är ju helt okej.
Tråkigt väder idag med men jag kanske åker in till 080808 festivalen ändå. Man får ju en 08kringla på tunnelbanan, det vill jag ha (A). Haha.
Vi hörs senare. Nu ska jag komma igång med dagens outfit. Tyvär har jag bara mobilkamera att ta kort med, men jag ska önska mig en kamera. Jag fyller år om 24 dagar :)

Pop Sixten

Ja här har ni pop sixten jag pratade om. Han är inte mongolid jag ursäktar att jag utryckte det så :S
Men jag , bedöm själva. Det här är en riktig poppis på ålandsradio. Ha så kul ! Sök även på gröt i kaffepanna så får ni höra ännu en låt med idioten. Ursäkta.

Hemma! :D

Nu är jag hemma och det är regn och trist väder. Jag skulle ju kommit hem den 9:onde skrev jag, men det blev två dagar tidigare pga regnet och det skulle även vara trist på Åland.
Visst är det skönt att vara där ute på en gammal bondgård och lyssna på ålands radio och popsixten typ en mongolid som tror han är världskänd, Okej inget elakt mot mongolider, Ni får ursäkta. Ska försöka hitta en låt med honom.
Skönt att vara hemma i stockholm med lite modernare greje x) skämt å sido nu är jag hemma i allafall och det är skönt.
Min header och design är hemsk men det får ni stå ut med. Innan helgen är slut är den nog ändrad med.
Tidig sänggång ikväll. Man blir trött av att åka bil och båt och bil och båt och bil en hel dag.

Min sommar har i allafall varit super bra med massa stohej och lite annat. Bilder och kanske lite mer text kommer senare.
Hoppas ni har haft det bra också.

VI hörs imorgon :) kram.

snart hemma

snart hemmahemmas. Vi åkte hem tidigare för det skulle bara bli regn. Sitter påpåväg båten påväg hemhemmas nu. Snart är jag i sverige eller det är två timmar. Aja. Jag saknaar att blogga jätte mycket. När jag kommer hems blir det ny design pch header och massa bloggande . skrivwr om några timmar igen. 

RSS 2.0